La nostra naturalesa creativa
Un espai d’escolta, de creativitat, de coneixença i de respecte a les persones, els cavalls lliures de la Fundació Miranda i el medi del Parc del Garraf.

Facilitem un ambient de confiança i d’acceptació on desenvolupar la consciència individual, el sentit de pertinença al grup i la responsabilitat. Acompanyarem als nois i noies en un procés de sensibilització i empoderament de la seva capacitat de comunicació.

La convivència, el contacte amb el ramat de cavalls lliures i el procés creatiu ens permet que sorgeixin múltiples situacions on ens adonem de com estem, de què fem i quina intenció tenim, de reconèixer límits, travessar resistències i gaudir de noves possibilitats. Som sistemes relacionals emmirallats: des de la relació entre les cèl·lules del nostre cos, entre persones, entre espècies, entre medis…

La creació col·lectiva ens permetrà experimentar llenguatges, punts de vista, relacions, moviments i quietuds, emocions, sensacions, paraules, sons, llums i ombres, colors, textures, formes… Gaudirem de la nostra riquesa perceptiva i expressiva. Ens endinsarem en el moviment viscut des del plaer de percebre harmonia, força, ritme i coralitat. Convidarem a l’estimació pel fet creatiu, més enllà de l’afinitat i gustos personals.

Els referents i fonament de la nostra proposta són l’ATB (Awareness through the body) i la consciència sensorial, la dansa des de múltiples aproximacions incloent-hi la dansa de contacte, els viewpoints, el katsugen i yuki, l’aikido, el ioga, el teatre físic i l’acrobàcia. L’acompanyament respecta i potencia cada sensibilitat particular, proposant límits i reptes en funció de la persona i la situació.

Jornades impartides per Teresa Garcia Valenzuela, Noemi Delgado i Rosa Galindo al Parc del Garraf / Casa de colònies Can Grau.

logo cultura i natura web

Demana’ns més informació de les convivències d’Eòlia Cultura i Natura!

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Si vols participar en les convivències envia un mail a eolia@eolia.cat amb aquest formulari omplert. Inscrivint-te en aquestes convivències estàs contribuïnt amb una donació a la Fundació Miranda.

     

    Com arribar al Parc del Garraf?

    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
    I Accept

    Proposem cap de setmana i campament de conviències amb cavalls per a nens i joves de 9 a 17 anys:

    1. CONVIVÈNCIA CREATIVA AMB CAVALLS I NATURA

    Cap de setmana: 10 i 11 de març de 2018

    Arribada: dissabte 10 a les 11h

    Recollida: diumenge 11 a les 17h

    Casa de colònies: 1 pernoctació, un esmorzar, dos dinars, 1 sopar, 2 berenars i 2 mig matí de fruita.

    Preu del cap de setmana: 175 €


    2. CAMPAMENT AMB CAVALLS LLIURES

    Colònies de Setmana Santa del diumenge 25 de març al dijous 29 de març de 2018

    Arribada: diumenge 25 a les 17h

    Recollida: dijous 29 a les 17h

    Casa de colònies: 4 pernoctacions, 4 pensions completes amb berenar i fruita mig matí i un berenar extra del dijous abans de marxar.

    Preu de les colònies: 325 €


    Docents:

    Teresa Garcia Valenzuela: el meu camí professional i personal s’orienta a desplegar l’escolta i els potencials de comunicació i de relació des del cos i l’espai que som. Practico una mirada de respecte i curiositat vers mi mateixa i vers les persones que m’acompanyen. Estic titulada en dansa i coreografia per l’Institut del Teatre i en Educació Social per la Universitat de Barcelona. Sintonitzo amb el ventall de pràctiques que faciliten els processos de connexió i gaudi de la pròpia essència i que proporcionen eines i recursos per una vida de qualitat. També m’endinso en les arts escèniques com coreògrafa, ballarina i actriu. Tinc recorregut formatiu i experiència en acompanyament a infants i joves i adults dins de la mirada de l’educació viva. Actualment treballo amb adults i joves a les escoles de teatre Aules, Eòlia i Arsènic, amb infants i joves en acampades a l’escola de vida de la Fundació Miranda de cavalls lliures, i a extraescolars de moviment i laboratoris a l’escola dels Encants.

     

     

     

    Noemí Delgado Noé

    Des de sempre, el meu cos ha estat el “mitjà de comunicació” amb les persones i l’entorn. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb experiència i formació en acompanyament dins de la mirada de l’educació viva. M’interessa descobrir més enllà de les condicions físiques, les eines que em proporciona el cos. Això em porta a investigar a través del ioga, les arts marcials, el circ, el teatre d’expressió dramàtic-corporal… apropant-me a una nova percepció del cos i l’entorn.

     

     

    Rosa Galindo

    Rosa Galindo Solé: Presidenta de la Fundació Miranda i Co-fundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo). Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework i com a professora de Kundalini Ioga (practicant també de Hatha Ioga), la Rosa es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia. També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les Constel·lacions familiars, i la Bioenergètica. Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Hosca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina Bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat.